SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
Cena
2.467 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A333939

EAN: 4000885106909

SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
Tento text je přeložen automaticky.
Schildkröt se v budoucnu zaměří také na longboardy!

Módní freeridový tvar 41" (104 cm x 24 cm) je vybaven sníženou palubou z 9vrstvého lepeného javorového dřeva. Díky technologii drop-through je těžiště posunuto daleko dolů. Board Díky tomu sedí bezpečně na silnici a zajišťuje stabilní záběr i při vyšších rychlostech. Jemný černý griptape s potiskem loga nabízí bezpečný úchop. Style Dva nové designy "Cool Chimp" a "God Feather" kombinují kvalitu a . Dalšími zajímavostmi jsou černě práškově lakované 7" hliníkové trucky s barevnými pouzdry, černá PU kolečka 70 x 51 mm pro nejlepší jízdní vlastnosti (stupeň tvrdosti 88-A) a vysoce kvalitní kuličková ložiska ABEC 11. Maximální zatížení je 100 kg. Schildkröt Oba nové longboardy jsou díky svým super jízdním vlastnostem ideální pro každodenní použití, a to i na delší vzdálenosti.

Schildkröt Více než 100 let stará německá značka je považována za vynálezce míčku na stolní tenis. Schildkröt Dnes kromě stolního tenisu nabízí také velmi rozsáhlou kolekci zábavných sportů a je považována za jedničku na trhu v této oblasti.

Podrobnosti o výrobku: V nabídce je také stolní tenis, který se vyrábí z míčků na míče:
  • Rozměry (délka x šířka x výška): 104 x 24 x 10 cm
  • Board Materiál : javorové dřevo - Čína
  • Material wheels: Materiál: PU tvrdost 80A
  • Nosnost: 100 kg
  • Věk: od 8 let

POZOR!
Před použitím si přečtěte a dodržujte pokyny / Používejte pouze s vhodnými ochrannými pomůckami / Nepoužívejte v silničním provozu / Používejte pouze jednou osobou / Důrazně se doporučuje dohled dospělé osoby

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Hodnocení

Hodnocení zákazníků: SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
5
5 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 5
 
4 hvězdičky
| 0
 
3 hvězdičky
| 0
 
2 hvězdičky
| 0
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
SCHILDKRÖT® Longboard Freeride 41" Cool Chimp
2.467 Kč