Britax Römer autosedačka Dualfix i-Size 2021 Storm Grey
Cena
13.569 Kč
Poštovné zdarma!
Všechny ceny vč. DPH
do ca 1-3 pracovních dní u Vás

Popis výrobku

Sponzorované produkty

To by se Vám také mohlo líbit

Tyto výrobky byly také koupeny

Číslo výrobku: A230685

EAN: 4000984159042

Britax Römer autosedačka Dualfix i-Size 2021 Storm Grey
Třída 0+/1, hmotnost: 0 až 18 kg, Věk: od narození do cca 4 let Dualfix i-Size je flexibilní možností pro Vaše dítě - od narození do 4 let (105 cm). Dětská sedačka otočná o 360 stupňů poskytuje rodičům i dětem dostatečné pohodlí a lze ji použít po směru i proti směru jízdy - a díky bočnímu otáčení směrem k otevřeným dveřím je usazování nebo vyjímání dítěte mnohem snazší. Navíc autosedačka nejen hezky vypadá, ale zohledňuje veškeré naše zkušenosti v oblasti dětské bezpečnosti - pro dobrý pocit z jízdy.

Autosedačka Dualfix i-Size byla institutem Stiftung Warentest 06/2018 ohodnocena známkou 2,1 (''Dobré'').

4 roky, 200 týdnů, 1 500 dnů, 1 autosedačka - pohodlí bez kompromisů
V prvních čtyřech letech povyroste Vaše dítě zhruba o 52 cm. To znamená, že při 4. narozeninách již vyrostlo z osmi dětských velikostí. Dualfix i-Size zajistí optimální řešení pro celé toto období. S 12 polohami sedu ve směru a proti směru jízdy včetně ergonomické polohy lehu pro vašeho novorozence a většího prostoru pro nohy vaše "velkého" dítěte. To znamená prvotřídní pohodlí pro prvních 1500 dní v životě Vašeho dítěte!

Bezpečná - každý den
Bezpečnost Vašeho dítěte je pro značku Britax Römer prioritou. Proto je nekompromisní, co se týče témat bezpečnosti. Naše interní standardy jsou náročnější než norma ECE R129 (i-size). Model Dualfix i-Size byl vybaven řadou inovativních bezpečnostních prvků: například optimalizovanou ochranou proti bočnímu nárazu SICT inside, což je speciální ocelový prvek uvnitř sedadla. Nebo náš patentovaný systém Isofix Pivot Link. Výsledkem je, že vaše dítě je optimálně chráněno při každém nárazu - čelním, bočním či zadním. Na to se můžete spolehnout.

Kvalita - Made in Germany
Věříme, že cesta od návrhu výrobku až po vyhotovení má být co nejkratší. Z tohoto důvodu je Dualfix i-Size navržena i vyrobena v Německu, po četných testech na nejmodernějších zařízení. Tím je zákazníkům zaručena nejvyšší možná kvalita. A to neplatí jen pro komponenty autosedačky, ale také potahy a látky, které jsou vyhotoveny v Evropě. Vše pro to, aby bylo Vaše dítě na cestách v bezpečí.

Detaily:

Rotace o 360 stupňů
Díky rotaci o 360 stupňů lze dětskou sedačku snadno otočit z polohy po směru do polohy proti směru jízdy a zpět, aniž byste museli sedačku znovu vyjímat a instalovat. Navíc lze sedačku v zaparkovaném autě otočit směrem k otevřeným dveřím, což usnadní usazení a připoutání vašeho dítěte. Poté se autosedačka snadno vrátí zpět, zacvakne se a můžete vyrazit na cestu.

Nastavitelné bezpečnostní madlo
Bezpečnostní madlo nepomáhá jen, aby se autosedačka při nehodě překlopila, ale je dokonce o celých 8 stupňů nastavitelné. Tak je možné jej přizpůsobit opěrce zad autosedadla a Vašemu dítěti je nabídnuto o 10 % více místa na nohy.

Integrovaná technologie ochrany proti bočnímu nárazu (SICT inside)
V případě bočního nárazu je Vaše dítě nejlépe chráněno díky technologii ochrany při bočním nárazu (SICT inside). Dokonce dvakrát. Síly, které vznikají v případě bočního nárazu, jsou odváděny od dítěte, a zároveň jsou tlumeny. Nemusíte nic nastavovat ani přizpůsobovat - technologie SICT inside je vždy připravena, když je třeba.

Britax Römer systém Pivot Link
Při nehodě minimalizuje patentovaný systém pohyb autosedačky vpřed a směřuje síly převážně dolů. Tím je síla při srážce ztlumena polstrováním autosedačky a současně je omezeno nebezpečí zranění hlavy a týlu.

Delší jízda proti směru
Při čelním nárazu - nejčastější typ dopravních nehod - poskytují autosedačky instalované proti směru jízdy nejlepší ochranu. Protože síla nárazu je absorbována opěradlem sedačky, kde je poté silně tlumena a rovnoměrně rozdělena na hlavu, šíji a horní část těla Při použití ve směru jízdy je síla nárazu oproti tomu různě rozdělena na konstrukci a zádržní systém. To může zvýšit síly působící na tělo vašeho dítěte. Proto doporučujeme převážet vaše potomky v opačném směru jízdy jak nejdéle je to jen možné.

Několikrát polohovatelná
Jízda autem by měla být pro dítě co nejpohodlnější. Proto byla vyvinuta tato autosedačka s několika možnostmi nastavení pozic, jak ve směru tak proti směru jízdy, které lze snadno nastavit. Pro výlety bez stresu se šťastným dítětem.

Hluboké, měkce polstrované bočnice
Hluboké, měkce polstrované bočnice působí jako ochranný kokon, který tlumí sílu bočního nárazu. Maximálně snižují riziko zranění Vašeho dítěte.

Opěrka hlavy ve tvaru V
Opěrka hlavy ve tvaru písmene 'V' byla speciálně vyvinuta, aby zůstal pohyb citlivé oblasti hlavy Vašeho dítěte v případě bočního nárazu pod kontrolou. Tím nabízí optimální ochranu. Ale také dostatek pohodlí. Navíc je možné opěrku hlavy i systém pásů z přední strany autosedačky nastavit, aby se optimálně přizpůsobily velikosti Vašeho dítěte.

Měkké polstrování ramen
Nové, měkké polstrování ramen ze speciálního neoprenu se přivine k tělu dítěte. V případě nehody redukují přesunutí Vašeho dítěte směrem vpřed a navíc činí 5bodový pás ještě pohodlnějším. Mimo to je možné je snadno odejmout a vyprat.

Pětibodový pás
Jsme přesvědčeni o tom, že pětibodové pásy jsou nejvhodnější pro ochranu Vašeho dítěte v autosedačce. Optimálně dítě chrání ve skořepině autosedačky. V případě nárazu přerozdělí pásový systém nárazové síly na pět bodů a zmírní je: na ramenou, bocích a zámku pásů mezi nohama. Tak je Vaše dítě chráněno v případě nehody ze všech stran.

Výškově nastavitelná opěrná noha
Opěrná noha poskytuje autosedačce dodatečnou stabilitu. Současně minimalizuje pohyb převrácení a rotace a odpruží síly, které působí na dítě v případě nárazu. Tím je dítě lépe chráněno. Pro bezpečnou instalaci se dá opěrná noha výškově polohovat, aby se ideálně přizpůsobila Vašemu autu. Barevný indikátor Vám ukáže, kdy má opěrná noha správnou polohu na zemi Vašeho auta.

Rychle odnímatelný potah
Někdy je to při provozu docela chaotické. Snadno dojde k rozlití nápoje, nebo se dítěti udělá za jízdy špatně. Byl proto vyvinut potah, který lze lehce sejmout a vyprat v pračce. Bez nutnosti vyvlékání pásů. Tak bude Vaše autosedačka zase rychle čistá a dá se znovu vyrazit na cesty.

Technická data:
  • Upevnění v autě: Isofix s opěrnou nohou
  • Instalace: Proti směru jízdy od narození do 18 kg a po směru jízdy od 9 - 18 kg
  • Rozměry (v x š x h): 48 x 44 x 74 cm
  • Hmotnost: 15 kg

Sponzorováno

product_detail_ad

Informace o zaslání

Doručení zásilek:

Vezměte prosím na vědomí, že zboží máme na dvou skladech, takže může dojít k doručení druhého nebo dalších balíků o nějaký den později. Doručení je možné pouze v rámci České republiky a Slovenska.

Na telefonní číslo, které jste udali v objednávce, Vám PPL v den doručení (od pondělí do pátku) pošle SMS s přibližným časem doručení (čas není garantován) a tel. číslem na řidiče, který Vám balík veze. Pokud se s řidičem nedomluvíte např. na jiný den doručení nebo jinou adresu, pokusí se v daný den doručit. Jestliže Vás nezastihne, opakuje se totéž následující pracovní den. Pokud Vás ani druhý den nezastihne, zůstává balík po 10 dnů uložen na depu PPL. Pak je nám vrácen.

Servis

Garance výměny - V případě nehody garantujeme výměnu autosedačky!

Dokonce i boční náraz při nízké rychlosti může vést k poškození autosedačky. Pokud jste autosedačku koupili u nás, garantujeme Vám její bezplatnou výměnu po dobu dvou let od koupě.

Podrobnosti

Značka

Britax Römer

Britax Römer - bezpečnost po všech stránkách

Německá značka Römer se stará od roku 1872 o to, aby se děti vždy dostaly bezpečně do cíle, ať už jdou pěšky nebo jedou na kole nebo v autě. Společně s partnerem Britax, který se spojil v 1978 s Römer, způsobují převrat ve světě dětských autosedaček a kočárků. Miminka jezdí v pohodlných a bezpečných autosedačkách a starší děti jsou neustále chráněny díky využití Isofixu. Rychlá a snadná instalace dětské autosedačky urychluje cestování a zjednodušuje ho jako ještě nikdy předtím. Značka Vás přesvědčí navíc i díky inteligentnímu designu a vysokým bezpečnostním standardům, které jsou neustále vylepšovány.


Hodnocení

Hodnocení zákazníků: Britax Römer autosedačka Dualfix i-Size 2021 Storm Grey
5
109 Hodnocení zákazníků
 
5 hvězdičky
| 89
 
4 hvězdičky
| 16
 
3 hvězdičky
| 3
 
2 hvězdičky
| 1
 
1 hvězdička
| 0
Co je eKomi?

100% skutečná odezva od zákazníků

Všechny recenze produktů pocházejí od skutečných zákazníků, kteří si zboží u nás zakoupili.

Naše nejprodávanější

Britax Römer autosedačka Dualfix i-Size 2021 Storm Grey
Britax Römer autosedačka Dualfix i-Size 2021 Storm Grey
13.569 Kč